fbpx
Inxhinieri e shpejtë në automatizimin e softuerit

Inxhinieri e shpejtë në automatizimin e softuerit

ChatGPT, Bard, dhe modele të tjera të shquara të gjuhës së madhe (LLMs) kanë dominuar lajmet tona gjatë vitit të fundit. Dhe me të drejtë kështu. Këto teknologji emocionuese na ofrojnë një vështrim në të ardhmen, fuqinë dhe mundësitë e IA. Ndërsa pjesa më e madhe e...