fbpx

Get your 6-month No-Cost Opt-Out offer for Unlimited Software Automation?

Ne bashkëpunojmë me Gartner për t’ju sjellë kërkimet më të fundit të fundit. Shumë modele biznesi tashmë përdorin teknologjinë për të përshpejtuar dhe thjeshtuar procese të ndryshme, kështu që pse të mos i kanë bërë më shumë kompani gjërat një hap më tej. Teknologjia dixhitale ka bërë përparime mbresëlënëse gjatë dekadës së fundit dhe vazhdon të përparojë me një ritëm mahnitës, duke hapur derën për hiperautomatizimin, i cili mund të kursejë miliarda dollarë çdo vit. Gartner shpiku frazën dhe mbetet autoriteti kryesor në këtë temë. Hiperautomatizimi nga Gartner përfaqëson një hap drejt së ardhmes për shumicën e industrive dhe një rrugë drejt një ekuilibri midis produktivitetit dhe efikasitetit.

Download post as PDF

Alex Zap Chernyak

Alex Zap Chernyak

Founder and CEO of ZAPTEST, with 20 years of experience in Software Automation for Testing + RPA processes, and application development. Read Alex Zap Chernyak's full executive profile on Forbes.

Get PDF-file of this post