fbpx
Një udhëzues i plotë për automatizimin e procesit robotik (RPA)

Një udhëzues i plotë për automatizimin e procesit robotik (RPA)

Revolucioni i katërt industrial përfaqëson periudhën aktuale të një rritje drastike të teknologjisë dhe një botë të ndërlidhur. Prandaj, të kuptuarit se ku janë teknologjitë specifike tani dhe ku mund të jenë ato pas disa vitesh është thelbësore pasi përparimet në...
Hiperautomatizimi – Një udhëzues i plotë

Hiperautomatizimi – Një udhëzues i plotë

Ne bashkëpunojmë me Gartner për t’ju sjellë kërkimet më të fundit të fundit. Shumë modele biznesi tashmë përdorin teknologjinë për të përshpejtuar dhe thjeshtuar procese të ndryshme, kështu që pse të mos i kanë bërë më shumë kompani gjërat një hap më tej....